Friday, November 30, 2012

Laxcup Vättern nu i helgen - Ser bra ut!

LAXCUP VÄTTERN AVGÖRS NU I HELGEN 1-2 DEC
Förutsättningarna för en lyckad Laxcup Vättern nu i helgen 1-2 dec ser riktigt bra ut med svaga vindar, någon minus och lite solsken emellanåt. Det fångas även fina laxar i sjön för tillfället både från land och båt. Talade med tävlingsgeneralen himself nu på morgonen, Sten-Gunnar Stensson, och humöret var på topp när anmälningarna nu börjar strömma in.

Sten-Gunnar lät meddela att Sponsorvilligheten har varit påtaglig med ett växande prisbord som följd:
ABU, Baltic, Bios, Comstedt, Fairpoint, Fiskejournalen, Garmin, Lowrance, Normark, Olssons Fiske, Wiggler och Ursuk (Ursuit).

Den som fångar tyngsta laxen i Laxcup Vättern, Karlsborg 2012 premieras med en Ursuit Gemino Operative torrdräkt till ett värde av cirka 12 000 kronor. Dräkten sponsras av företagen Ursuit/CWC AB. CWC:s Stefan ”Trumman” Trumstedt låter dessutom meddela att startkuverten kommer laddas med en och annan Strike pro vobbler.

Har du inte redan anmält dig så går det alledels utmärkt att göra det på plats i Karlsborg på lördagmorgon. Det är fri start så det blir ingen stress.

Frågor? Sten-Gunnar nås på mobil 0703 29 33 32 alt.e-post s-gs@telia.com

Hela överskottet från Laxcup Vättern 2012 kommer att ges som bidrag till Insamlingsstiftelsen Mer Lax i Vättern för inköp av smolt.

Titta även in på Mer Lax i Vätterns hemsida där Björn "Sportfishing News" Blomqvist mycket förtjänstfullt skrivit flertalet intressanta inlägg på den kontinuerligt uppdaterade bloggen. Mycket läsvärt material om du är intresserad av läget i Vättern och vad som händer där. MER LAX I VÄTTERN

Mvh, Per Lundberg