Wednesday, April 10, 2013

Regal Sportfiske AB - ny annonsör på Wildwaters hemsida!

Regal Sportfiske AB, återförsäljare av sportfiskeprodukter, har valt att annonsera på vår hemsida vilket vi inom Wild Water Fishing AB är mycket tacksamma för och tycker ska bli spännande.

Regal Sportfiske AB har ett brett sortiment av sportfiskeprodukter och personalen har djup kunskap inom sportfiske. Bl a har dem mycket kompetens inom trolling där personalen själva är mycket framgångsrika på laxarenan. Butiken har t ex egna färger på ISMO Magnum som bland sportfiskare är ett måste i boxen och som lurat många laxar till hugg. Vidare kan man läsa på deras hemsida om hur man trimmar olika skeddrag för att få en lockande gång och massor med andra bra tips. Regal Sportfiske har WEB-shop som det går smidigt och säkert att beställa ifrån. Dem har nyligen fått in vårens nya "Regal-färger" på ISMO MAG så titta in där.
Den här formen av "riktad internet-marknadsföring" är en ny satsning från Regal och som båda parter tror mycket på för att tränga igenom bruset på marknaden. Dem har bl a slutat med papperskatalogen som var mycket kostsam att ta fram.

Titta in i deras webshop, http://regalsportfiske.se/, och klicka runt. Du kommer få massa bra info och se många heta produkter.
Finns även en länk till deras hemsida, http://www.regalmarin.se/, där man får unika fisketips, kan läsa laxrapporter och få ta del av fina reseberättelser.

Regal Sportfiskes fysiska butik ligger i södra Stockholm i Vårby alldeles intill E4:an. Här kan du handla allt som finns i webshopen över disk och till samma priser.

Butiksinfo om Regal Sportfiske:
Våra öppettider:
Måndag-fredag 10.00-18.00
Lördag 10.00-15.00

Regal Sportfiske AB
Hamnvägen 3
14330 Vårby
08-7108000