Saturday, May 31, 2014

Väröy: Fortsatt fint fiske och lediga platser i höst

Stabilt stortorsk- och sejfiske
Fullservicecamp med fina båtar och boende
Mina gäster denna vecka är "triskafans" alltså gillar torskfisket. Därav mycket fiske på SV-sidan Väröy. Fisket efter grov torsk och sej är imponerande stabilt dag ut och dag in. Torskar på 14-16 kg kommer upp varje dag och igår var det även storsej i området som fyllde ekolodsskärmen med ekon. Största sejen låg på runt 15 kg. Kul att fiska i så pass frisk och fiskrik miljö som Väröy bjuder. Vädret har dessutom varit helt på sín bästa sida med lite vind och solsken varje dag. Hade ju varit kul att testa riktat fiske efter hälleflundra i dessa fina förhållanden då stora flundror verkar vara lite mer på bettet i finväder med solsken. Det får bli nästa tripp som eventuellt sker efter Midsommar men definitivt från mitten på aug och 5 veckor framåt.

Nu bär det av till Stockholms skärgård för spinnfiske några dagar innan vandringslaxarna utanför Grisslehamn skall narras fram till Midsommar.

Boka höstfiske på Väröy:
Wildwater har plats här på Väröy från mitten på aug till mitten på sept om du är sugen att testa havsfisket här uppe. Fullt utbyggd fullservicecamp väntar dig! Norges finaste! Du tar dig lätt hit med flyg och helikopter på ett snabbt och smidigt sätt. Fisket efter storsej och hälleflundra extra intressant denna period. Torskfisket alltid stabilt!

Maila eller ring för mer info.

Mvh, Per Lundberg
per@wildwater.se
+46-701-800201