Wednesday, October 10, 2012

Höstfiske

Finns lediga dagar att boka i oktober till december för:

Havsörings/abborre-/gäddfiske i Stockholms skärgård och Mälaren:

Jiggfisket efter abborre, som samlar upp sig i stora stim inne i vikarna, är riktigt bra under hösten i Stockholms skärgård och det passar alla såväl nybörjare som proffs. Alla får fisk! Det är inte ovanligt med rikliga fångster. Klart beroendeframkallande!

Spinnfiske efter gädda är det rätt tid för på hösten och i november sker i det ofta i mycket grunda områden där de stora gäddorna ställer sig denna tid på året. Mycket spännande fiske.

Spinnfiske efter de blanka fina havsöringarna som under oktober till december kommer in landnära på grunt vatten. Vanligtvis fiskar vi i området från centrala Stockholm och vidare via Grinda/Ljusterö/Furusund/Norrtälje allt efter bästa förutsättningarna för fisket.
 
Laxfiske från Simrishamn:
Trollingfisket efter lax utanför Simrishamn har börjat på bästa sätt denna höst. Kör ner min Carolina Classic 28 till Simrishamn i slutet på denna månad. Börjar guidningarna från november och kör som vanligt fram till mitten på maj nästa år. Diesel och gång värme finns så vi inte behöverr frysa. Toalett, micro, kylskåp och minikök gör att vi har det bra hela tiden... Hela båten är nyservad och klar för en ny förhoppningsvis framgångsrik säsong med många låååååånga rullknarr...
 
Välkommen med en förfrågan!
 
Mvh, Per
+46-701-800201