Thursday, December 6, 2012

Bra laxfiske Simrishamn

ROGER ÅKERMAN FÅNGADE SINA FÖRSTA LAXAR

Roger med sina första laxar i livet
I måndags var Roger Åkerman med som fått presentkort på en fisketur av sina släktingar. Med var också Chister "Team Polygrip" Svensson som dagen innan fått 7 laxar med 13,3 kg och 11,2 på topp. Kall måndagmorgon i hamnen med 8 minus men lugnt ocj fint i övrigt. Väl ute på havet så var det plusgrader. Fisket var lite segt för oss denna dag då vi satsade lite för hårt på området som dagen innan varit så bra. Fisken hade flyttat sig lite längre söderut men en strålande glad Roger som aldrig fångat lax tidigare fick med sig 2 fina laxar till Julbordet. En tappade vi.

FISKEKOMPISARNA CONNY OCH MAGNUS FICK 6 LAXAR IGÅR

Conny med Mocherspöy i hand och grov lax på kroken

Conny med 12,1 kg lax
Fisket igår var ganska tufft med NV-vind och någon minusgrad men det brydde sig inte laxarna om. 6 st laxar fångades med 12,1 kg och två 8 kg på topp. Extrakul tyckte Conny det var att få drilla in storlaxen via ett Mocher-spö (typ flugspö se bilden ovan). En kanondag på havet och vi var helt själva i området.

Glada fiskepolare
Nya tag idag!

Lediga dagar i närtid med bra väderprognos
Lördagen den 8 dec ser fin ut med svag vind och är obokad i dagsläget. Söndagen den 9 dec är också fri men där får vi vara lite observanta på vindprognosen.


Mvh, Per