Sunday, May 5, 2013

Trolling Master Bornholm - 8:e bästa team

Har varit en intensiv period med mycket fiske den senaste tiden.

Igår avslutades trollingtävlingen, Trolling Master Bornholm, där vi placerade oss som 8:e bästa team. Vi i teamet, Krister, Jonas, Olle och jag är mycket nöjda med det och hoppas på ny tävling till nästa år. Vi hade 4 fiskar över 10 kg med en topp dryga 13 kg. Kul att det gick att genomföra alla 4 fiskedagar denna gång. Kungaväder hela tiden. Tack för trevliga och kul dagar tillsammans.

Svenska laget PM Fishing med kapten Patrik Lindell drog storslam med största fisk på 19,28 kg, blev bästa team och därmed också såg till att Sverige vann nationskampen. Snacka om fullträff!!! Stort grattis!!! Segerbanketten hölls på Hotellpension Verona där chefskocken Per Sjöström serverade god mat och stämningen var hög långt in på natten.

Passar även på att tacka tävlingsledare Jan Jörgensen med medarbetare för en väl genomförd tävling. Vi kommer tillbaka nästa år.

Idag är det nya tag då vi är med på ett "arr" med danska Garmin som bjudit hit några av sina återförsäljare. Vi fiskar några timmar sedan åker jag över till Sverige igen. Nya guidningar redan imorgon måndag.

Fick en sen avbokning nu på tisdag den 7 maj om någon är intresserad av laxfiske. Bara att ringa mig om ni har möjlighet att komma med ut.

Mvh, en något sliten kapten... men alltid fiskesugen
+46-701-800201