Wednesday, December 2, 2009

Gäddfiske igår och snart Laxcup Suzuki Vättern

Igår tisdag hade jag Jonas, Magnus, Håkan och Uffe med på gäddfiske i Stockholms norra skärgård. Killarna besökte mig på Väröy i juni i år och hade fint fiske. Så energin var på topp och förhoppningen var en stor madam. Fina förhållanden till att börja med men temperaturen föll till under nollan tillslut Killarna landade 10 gäddor med 4 kg på topp och hade säkert det dubbla i kontakter. Gäddorna var så försiktiga och satt krokade precis längst ut i munnen. Vi sammanfattar dagen med att den stora tar vi nästa gång men att det var en helt OK dag med många kontakter. Vi gör nytt försök på lax efter årsskiftet och så tar vi nya tag i Norge nästa sommar. Tack för trevlig dag på sjön.

Till helgen är det dags för Laxcup Suzuki Vättern. I dagsläget är det 75 team anmälda. Vill du se vilka som anmält sig så kommer det under kvällen på Laxcup Suzuki Bloggen på vår hemsida. Känns bra att så många vill vara med och bidra till kommande års laxfiske i Vättern. Vidare så ser vi fram emot en trevlig tävling med förhoppningsvis fina fångster. Väderprognosen ser bra ut för helgen. Ska bli kul att träffa många fiskekompisar och kollegor.

Imorgon sjösätts min Carolina Classic båt i Vättern. Ska bli kul att testa nya motorerna och alla andra finesser. Killarna på Rindö Marin i Stockholm har jobbat målmedvetet och hårt för att bli klara tills idag. Bra jobbat och tack för ett kanonjobb!!!

Mvh, Per