Monday, November 30, 2009

Zlatan - galaxens härskare...

Ibracadabra - du är kung... foto från AP

Galaxens härskare. Världens första El Clázico för Zlatan. Kvällen då Zlatan och svensk fotboll bröt ny mark medan hela världen tittade (över 500 miljoner TV-tittare........) I går avgjorde Zlatan Ibrahimovic El Clásico och jag och några polare var på plats bland 98.000 andra åskådare. ”Barcelona vann världskriget tack vare svensken” skriver den spanska tidningen Marca. Euforisk stämning var det på Camp Nou och i centrala delar av Barcelona på kvällen.

Detta är ett av möjligtvis få inlägg på min blogg som inte handlar om fiske men 4 dagar i Barcelona och med Zlatan som enda målskytt kräver respekt. Detta glömmer vi aldrig.

Efter några dagar borta från kontoret kan jag bara konstatera att fiske engagerar att dömma av alla mailen i Inboxen då t ex
  1. anmälningarna till Laxcup Suzuki i Vättern minst sagt strömmar in för tillfället
  2. intresset för att komma till våra camper i Norge2010 på Röst och Väröy också strömmar in
  3. intresserade att komma till både Vättern och Östersjön på guidat fiske i våra nya båtar också strömmar in
  4. många som frågar om Ursuit för att öka sin personliga säkerhet och beställningar av Ursuit-produkter.

Jag brukar ju säga att man måste gilla förändringar för att jobba med fiske på heltid och vad sägs om att för bara några timmar sedan ha landat på Arlanda med skööööööna fotbollsminnen i tankarna och så är det gäddfiske i Stockholms skärgård imorgonbitti för att sedan på onsdag få nya Carolina Classic båten transporterad till Vättern. Underbart detta med fiske. Full av energi är jag nu redo att ge järnet fram till Jul till att börja med. Välkomna till en fulladdad fiskeguide sugen på fiske.

Uppdateringar kommer nu kontinuerligt igen.

Zlatan och Barca inger energi och respekt!

Mvh, en fotbollsinbiten fiskeguide