Monday, August 19, 2013

Svårfiskat MEN … 155 cm hälleflundra, 15-18 kg torskar och sejrace

 
Fina fiskar!
Senaste dagarna har vi haft 8 båtar på havet och alla teamen har fått kämpa hårt för att fånga fiskarna. Men potentialen är ju mycket hög i vattnen runt Väröy och därför har det ändå blivit fina slutresultat. T ex så guidade Jussi ”Big Catch” Väänänen sina gäster till flertalet fina hälleflundror med en 155 cm på topp. Bra jobbat!

Wille med 18 kg
3 båtars gänget med Patrik ”Mörtsnurb” Brunström i spetsen har fått fina fiskar bl a flertalet stora torskar med topp på 18 kg och hälleflundra på 19 kg.


Brunström-gänget
Pierre Reif guidade sina gäster till stora sejar 16,5 kg på topp och torskar 17 kg på topp. Även Lasse Hedberg håller igång och har lotsat sina gäster till fina fångster av torsk och sej på 16 kg.

Sej 16,5 kg
Dubbelhugg 12 och 13 kg
I min båt hade vi riktigt bra fiske igår med många fina torskar och sejar. Idag fick vi dem tillslut på sen eftermiddag efter att ha varit inne och tankat båten och åkt ut igen på en het plats som Pierre tipsade om vars gäster stod med trippelhugg i tunga sejrace. Även Wille och Emelie fick uppleva världens bästa sejfiske som finns här runt Väröy och dem var trötta i armarna.


Stefan med fin sej
Peter med en fin torsk
Ser ut att komma en del vind de närmsta dagarna så vi får se hur det utvecklar sig. Full fart på campen även kommande vecka då alla 8 båtarna är bokade.

The Camp
Häng med för senaste fiskerapport!
Per Lundberg