Wednesday, January 2, 2013

TMB 2013 - NU ANMÄLDA

TROLLING MASTER BORNHOLM 2013 - NU ÄR VI ANMÄLDA!

God fortsättning önskas ni alla Bloggläsare!!! Ett nytt fiskeår står framför oss!!!
Vi kör med samma laguppställning som de senaste 3 åren gett topp-placeringar i lagtävlingen. Självklart blir det full fokus även 2013 dagarna 1-4 maj. Ska bli riktigt kul och trevligt som vanligt. Tror det blir riktigt bra fångster även i årets upplaga av tävlingen med tanke på hur fisket denna höst varit och att det är fortsatt mildväder. Blir spännande att se hur det utvecklar sig.

TEAM WILDWATER PER -
Från vänster:
Per Lundberg, Jonas Eriksson, Krister Karlsson och Olle alias "Dr Lax" Bussenius
Samma laguppställning i årets tävling. Vi hoppas på storfångster...
Krister Karlsson med 16,770 kg lax på 2012 års TMB-tävling
Alltid kul att väga in stora fiskar tycker Krister...

STARTA 2013 MED EN FISKETUR I SÖDRA ÖSTERSJÖN!
Det milda vädret fortsätter så långt prognoserna sträcker sig och då har vi redan kommit halvvägs in i januari. Detta medför att förutsättningarna i södra Östersjön för laxarna är mycket goda att fortsätta frossa i sig av födofisk. Januarimånad brukar alltid vara en bra laxfiskemånad när det är milt väder och det är det nu.

Jag kommer vara tillgänglig för charterturer fr o m med tisdagen den 15 januari så om du vill testa fiskelyckan på ett laxfiske i världsklass så är det bara att höra av dig till mig enligt nedan.

Hoppas vi ses i båten... Den är stor, varm och fullriggad! Varm lunch ingår och sitter fint nu när det är lite kyligt ute. Bara att slå en signal eller maila om du vill göra en förfrågan eller boka en fiskedag.

Mvh, Per Lundberg
+46-701-800201 begin_of_the_skype_highlighting RATIS_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting GRATIS end_of_the_skype_highlighting
per@wildwater.se