Thursday, February 24, 2011

Nu på havsfiskemetropolen Väröy i Norge

Jag och kollegan Lasse Hedberg har nu anlänt till Väröy och möttes av tufft väder. Det snöar och regnar om vart annat med vindar upp emot 20 m/s. En riktigt blåsig helg väntas så det verkar som att det inte blir något skreifiske för oss dessa dagar. Men det gör inte så mycket då vi ska träffa lite folk och förbereda kommande säsongs fiske. Yrkesfiskarna rapporterar om stora mängder med skreitorsk utanför Väröy och Röst så det lovar gott. Skreien är på plats!!!

Det är nu dags att boka in 2011 års havsfiske till oss på Väröy! Chansen till drömfiske är stor. Korta transporter på havet ut till hotspots och världens bästa område för storsejar. Torsk och hälleflundrafisket är mycket bra. Få inblåsta dagar under högsäsongen eftersom vi fiskar omkring en ö.


Bara att slå en signal eller maila oss om du har frågor eller vill boka.

Mvh, Per
P.S Bilden visar John, en av våra gäster från Danmark, som i slutet på april 2010 fångade en torsk på hela 30,6 kg och 130 cm lång. Det är gällande Wildwater-camprekord. Någon som är sugen att försöka fånga en större??? Chansen finns då det simmar riktigt stora torskar därute speciellt i början på säsongen... D.S