Tuesday, February 4, 2014

Fantastiskt intresse för laxtrolling i Östersjön!

STORT INTRESSE FÖR LAXTROLLING I ÖSTERSJÖN!!!
Hej på er alla bloggläsare!

Fina fångster!
Vi på Wildwater får kontinuerligt positiva fångstrapporter om laxfisket kring Bornholm och Simrishamn/sydkusten vilket är mycket glädjande! Kompisarna Olle Bussenius och Pelle Karlsson öppnade denna säsong med en grann lax på hela 18,2 kg. Blir nog en supersäsong detta.

Stor ingång på guidningarna!
Vidare så är det stark ingång till Wildwater på bokningar för denna säsong vilket vi är mycket tacksamma för. Passa på att boka om du vill med ut. Lediga datum för bokning av guidning i min båt finns uppe i vänstra hörnet på denna blogg (uppdateras hela tiden efter hur bokningarna kommer in - först till kvarn gäller som vanligt).

Vill ni åka med kollegan Lasse Hedberg så skicka ett mail till honom för info om lediga dagar (Wildwater har nu största och finaste laxcharterbåtarna i Östersjön med Lasses i topp på hela 11,20 meter ...bör testas...).

Wildwater - Sveriges största guideföretag i södra Östersjön på laxtrolling.
Alltid rena och fräscha båtar för våra gäster med senaste Garminelektroniken...
Vi startar guidningarna från Bornholm i samband med hett eftertraktade NTC (Nordic Trolling Camp) som är ett prisvärt tredagars fiskeäventyr med fyra av Nordens mest engagerade och dedikerade fiskeguider... 9-13 mars finns några platser kvar. Välkommen med en förfrågan så återkommer vi med mer info.

Trolling Master Bornholm - fullbokad
Vi passar även på att gratulera tävlingsledningen i Trolling Master Bornholm till framgångarna med bokningarna till årets upplaga av tävlingen längre fram i vår.  Den är redan fullbokad, 2 månader innan den går av stapeln, då det nu är 300 båtar/team anmälda. Reservlista finns. Europas största trollingtävling som vi inom Wildwater satsar hårt på att vinna lagtävlingen för tredje gången. Spännande blir det i vår under 10års jubiléet.

Varmt välkomna till vårens fiske!

Mvh,
Per Lundberg
+46-701-800201
per@wildwater.se