Wednesday, November 28, 2012

Fånga Jullaxen med Wildwater - Simrishamn

WILDWATER PÅ PLATS I SIMRISHAMN - PASSA PÅ ATT FÅNGA JULLAXEN!
Laxfisket denna höst utanför Simrishamn har börjat på bästa sätt med flera över 15 kg landade vilket är ovanligt stor fisk för att vara hösten. Vindprognoserna ser ut att vara med oss med svaga till måttliga vindar och plusgrader så långt man kan se så passa på att boka in en fisketur nu när det är läge för bl a att fånga sin egen Jullax.

Senaste info om bokningsläget!
Min amerikanska sportfiskebåt, Carolina Classic 28, har alla egenskaper för att det ska bli bekvämt och njutfullt även om det är lite kallare. Dieselvärmare, gångvärme från motorerna och stor rymlig hytt borgar för det. Operakällarinspirerad varm mat serveras efter överenskommelse och värmer gott. Bara att komma till Simrishamn och fånga jullaxen alltså. Varmt välkommen med en "silverfångstförfrågan"!!!
  • 5, 6, 9, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 december
Bara att slå en signal eller maila om du är fiskesugen. Rabatt vid bokning av två eller fler dagar i rad. Det är en hel del personer som söker fiskekompis en eller flera dagar så om du är beredd att dela båt så finns chansen till det.

Många stora laxar är fångade från denna båt samt fina tävlingsresultat har det blivit de senaste åren...
Hoppas vi ses i båten... Den är stor, varm och fullriggad!

Mvh, Per Lundberg
+46-701-800201 begin_of_the_skype_highlighting GRATIS +46-701-800201 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighti
per@wildwater.se