Sunday, February 12, 2012

Bornholm - Fullpott igår med 6 laxar


Fullpott:
Var igår ute med min vän Per "Verona" Sjöström i hans båt och vi hade en superdag på havet utanför Bornholm. Vi fick fullpott dvs 3 laxar var och totalt 6 st efter endast 5 timmars fiske så vi kände oss nöjda med fångsten och åkte tillbaka i hamn. Verona Per drillade in den största på 12,4 kg. Vi tappade två st som inte ville sitta fast ordentligt. Det var som vanligt när det är kallt tydliga huggperioder. 3 grader i ytvattnet och många laxbågar på Garminekolodet...gjorde det extra intressant att följa.

Laxexpedition:
Imorgon är det nya laxatag och expeditionsdax. Kunderna kommer till laxaön på morgonen så tar vi det därifrån. En yrkesfiskare som jag pratade med hade även han en god dag med en största lax på ca 17 kg. Rapport kommer.

Trollingskolorna - endast 4 platser kvar
Det finns 4 platser kvar på de populära trollingskolarna vi kör på Bornholm i mars med fiskedagarna 7, 8 och 9 mars. Priset är 5.900 SEK för 3 dagars fiske inkl inkvartering och helpension på hotellpension Verona. Ankomst den 6 mars och avresa den 10:e. Ta chansen till några riktigt intressanta dagar på både på havet och på land. Hör av dig om du är intresserad så berättar jag mera.

Mvh, Per