Wednesday, December 22, 2010

Fullbokat i mellandagarna i Simrishamn

Tillgängliga fiskedagar i mellandagarna blev snabbt uppbokade. Vill du/ni med ut på fiske från Simrishamn med mig från min Carolina Classic 28 fot (skönt med både dieselvärmare och gångvärme i dessa tider) så hör av dig. De närmaste dagarna in på 2011 i jan finns nedan.
Varmt välkommen!
Kolla in på You Tube hur det gick till när senaste 10 kg laxen fångades. Allt uppsatt av Martin "Röda Baronen" Sethman som var med och riggade för kunderna. 10 kg laxen tog t o m på det bete Martin satte ut, en blågrön NK sked i ytan. Så det kan vara bra att ha en het Röd Baron runt om sig...
Har nu fiskat 3 dagar i Simrishamn i denna för mig rekordtidiga säsongsstart på Östersjön. Ganska tuffa förhållanden med minusgrader och kalla vindar. Mest spektakulära händelser hittills är söndagens 4-hugg med 8 kg på topp alla landade (ytligt fiskade Fishlander skeddrag, Apex) och förra helgen blev det ett tidigt dubbelhugg med 10,5 och 9,5 kg (djuprigg flasher/stive och Apex). Totalt 8 landade laxar och 2 missade hugg på dessa 3 inledande dagar är ju helt OK. Nu blir det lite julledigt och sedan kör jag enligt följande om du är sugen på att hänga med:
* 28 dec bokat
* 29 dec bokat
* 30 dec bokat

* 6 jan obokat
* 7 jan obokat
* 8 jan obokat
* 9 jan bokad
* 10 jan obokat
* 13 jan obokat
* 14 jan obokat
* 15 jan obokat
* 16 jan obokat
* 17 jan obokat
* 20 jan obokat
* 21 jan obokat
* 22 jan obokat
* 23 jan obokat
* 24 jan obokat
* 25 jan obokat
6 jan finns det en fiskesugen kille som gärna delar båt med 1-2 andra personer. Finns fler möjligheter.

Bara att maila per@wildwater.se eller ringa 0701-800201 om du vill med ut på havet. Alla är välkomna såväl nybörjare som erfarna trollingteam.

Känns som det blir en bra laxsäsong om nu inte kylan blir för långvarig. Senaste väderprognoserna säger dock att i Simrishamnsområdet blir det runt 0 grader den närmaste tiden vilket är bra. Bra rapporter från Bornholm och yrkesfiskarna bådar gott.

Passar på att önska God Jul till alla läsare av denna blogg.

Mvh, Per