Sunday, June 21, 2009

Från det ena till det andra

Bilden visar:
Christer Svensson som kämpade och tog i förra året i min båt utanför Väröy. Han är en duktig fiskare och hans team vann Laxcup Nynäshamn utanför Stockholm för några veckor sedan.

Efter att ha fiskat lax i princip varje dag i tre månader i södra Östersjön och utanför Stockholm är det nu dags att åka till Väröy/Lofoten i Norge. Jag kommer guida där med start imorgon och 4 veckor framåt till att börja med. Sen lite semester med familjen och därefter i slutet på augusti och september är det återigen dags. Marcus, vår praktikant på Väröy, rapporterar om ett fantastiskt torskfiske i Midsommarhelgen. På ett par timmar fick man över 50 torskar över 10 kg och Marcus toppade sitt fiske med en på 22 kg. Allt i retur. Världsklass. Vad säger man? Jo, som vanligt när det gäller fiske. - Det är bara att släppa i så hugger det... Får väl se om det stämmer. Rapporter lär följa här så häng med på våra bloggar för senaste info.

Några restplatser finns kvar i slutet på vecka 27 och för 2 personer vecka 28 om du vill uppleva havsfiske i världsklass inom kort. Mer info under Nyheter på förstasidan eller ring direkt.

Mvh, Per

+46-701-800201
info@wildwater.se