Wednesday, December 19, 2007

Boka Vintern/våren 2008 med Wildwater-guiderna!!!


Är nu hemma i Stockholm för lite julledighet efter en intensiv fiskehöst. Räknar med att dra igång guidefisket igen i januari. Var det blir är beroende på var du vill fiska men jag vet att många är intresserade av havsöringsfisket i Stockholms skärgård och vidare så har fisket i Vättern/Vänern mycket kvar att leverera denna säsong. Det är ju fortfarande ca 6 grader i sjöarna. Fisket efter storlax i Simrishamn/Bornholm-området brukar vara bra i januari och februari då det fortfarande är bra vattentemp. Dessa torpeder är ju beroendeframkallande för de flesta av oss som gillar fiske.

Planen i stort Q1 2008:
Vecka 1-2: Havsöring i Stockholms skärgård
Vecka 3: Skidåkning med familjen. Har lovat att inte fiska då...
Vecka 4: Simrishamn/Bornholm
Vecka 5: Simrishamn/Bornholm
Vecka 6-12: Vättern/Vänern
Vecka 13-14 Bornholm: Riktat fiske efter havsöring; spinn, fluga, från land och båt kanske lite trolling också efter havsöring. Bästa veckorna på året i det området!!! Boende och mat till attraktivt pris via våra kontakter på ön. Trollingfisket efter lax är givetvis också ett alternativ om ni vill.
Är du sugen på fiske på något av ovanstående så mailar du per@wildwater.se alt. ringer mig på 0701-800201. If you will come with we on a guided sportfishing day or more please do not hesitate to contact me on the following contactinfo:
per@wildwater.se and phone +46-701-800201

God Jul och Gott Nytt År!!!
Per Lundberg