Tuesday, December 2, 2008

Jakt&Fiske på TV4 plus kl.20.00 idag. Kräftfiske

Kjell Bergqvist och Johannes Brost åker till Medevi Brunn vid Vättern för att fiska kräftor tillsammans med fiskeguiden Johan Abelsson. Visas på TV 4 plus kl.20.00 idag.
Samma gäng fiskade röding i Vättern igår då jag hjälpte kollegan Johan Abelsson som "följebåt/filmbåt" under TV-inspelningen för Jakt & Fiske. Visas i vår på TV4 plus.


Innan William Moberg-Faulds åkte hem passade vi på att fiska lite från min båt. Nedan några bilder på fina fiskar som William med van hand drillade in. Vi fick både lax, öring och röding och hade verkligen kul tillsammans. Alla fiskarna fick simma vidare.




Nu är det uppladdning inför helgens trollingtävling i Vättern, Laxcup Suzuki Vättern. Intresset och intensiteten ökar nu hela tiden och en del team börjar redan anlända. Hoppas på en lika trevlig tillställning som förra året med en skön och avslappnad atmosfär som ramade in tävlingen då. Känns ju även bra att få vara med och bidra till laxutsättningskassan i stiftelsen "Mer lax i Vättern". Jag guidar återigen de finska entusiasterna Bröderna Sundberg samt en kompis till dem under tävlingen. Ska nu gå runt och snacka lite med de olika teamen.
Mvh, Per